Att hantera sin egen tänkare…och budskap för dagen..

0

Om vi leker med tanken att du inte “är” din intelligens eller ditt ego. Utan att du kan observera dina tankar liksom utifrån, med reflektion istället för att döma. Då har vi anammat en annan medvetenhet än den som är ett med egot. Tanken har längre ingen makt över dig, utan du blir “the master” of your mind. Man kan med medvetenhet även uppmärksamma luckorna i flödet av tankar och använda dem till att vara i nuet. Kanske är det bara sekunder, men genom att uppmärksamma de stunderna så kommer du uppleva fler tillfällen precis så. Ögonblick av icke-tänkande “no mind” eller varande är värda att hyllas i våra liv. Vill man fördjupa sig i detta kan man läsa Eckhart Tolle. Kanske är det när vi inte alls finner dessa stunder och livet och alla tankarna som ropar för högt som vår inre röst inte hörs och utmattningen blir nära? För mig är ett verktyg yoga och meditation.

Till dagens budskap från favoritkorten som jag ärvt av mamma.

T till dig det som resonerar och lämna resten.

Adriana säger- Jag kommer visa dig vilken väg som är den rätta. Jag visar hur du ska komma dit dina önskningar vill och har önskat. Men du ska lyssna och följa det som änglarna visar dig genom din egen intuition, tankar och drömmar. Var uppmärksam och stilla ditt sinne, så du hör din inre röst.

Ha en härlig måndag, och kom ihåg – du är inte dina tankar!

Dela.

Om skribenten

Jag, en duracellenergetisk person med livets alla bollar i luften samtidigt som gärna vill kommunicera med andra, både här och där.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke