Saknad….

0

Ingen vet vad som rör sig i mitt inre. En saknad. Ett svart hål. Först förstod jag inte vad det var. Trodde det kanske var nåt yttre som gjorde eko i mitt inre. Men sedan kom det till mig. Nu har snart mamma vart borta från mig i ett år. Det var ett år sedan jag såg henne sista gången i livet. Tufft.

Vilket år. På ett sätt det värsta i mitt liv.
Nog om det.

Yogapraktiken rullar på. Jag har fått ärat att ha yoga på fler ställen än i mitt hem, känns fint!

Jag har träffat på en kvinna som introducerat mig för reiki. Fantastisk upplevelse att känna energiflödet som kan uppstå när flera människor riktar energi åt samma håll. Det känns verkligen som jag står i början på en resa med allt detta och inte vet destinationen. Superspännande! Och lite läskigt så klart.

Jag gör lite läsningar i kort och andra vägledningar för nära vänner emellanåt och övar mig på att känna in vilka meddelanden jag får. Ofta viftar man ju  bort det som tokigheter, men sedan kommer bekräftelserna haglande.

vi är

uppe i utredning nr 2 av 13 åringen. Följer upp 10 åringen med läkarbesök för nåt så knepigt som temperaturförändringsallergi. Gymnasieval är på agendan för största. Inte bara kurser etc skall vara med i beräkning utan också hur toaletterna är markerade, hur idrotten skall utföras etc enligt sonen.

Livet. Livet rullar på oavsett jag har en mamma eller inte.

 

kram

Anna

Dela.

Om skribenten

Jag, en duracellenergetisk person med livets alla bollar i luften samtidigt som gärna vill kommunicera med andra, både här och där.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke