Crystal Angels budskap torsdag – och snart börjar äventyret!

4

Hej,

Nu är väskorna packade för att följa med oss till Miami. Det blir en bra boost med sol och värme, som förhoppningsvis skall ge eko i kroppen under vintern. Nedpackat finns yogamanualer, för den dagliga sadhanan skall ju vara med. Jag hoppas på att få möjlighet att pröva yoga, kanske på nån studio, på stranden eller varför inte på SUP-bräda?

Sätta ihop något nytt yogapass eller två för att sprida när jag kommer hem.

Men reser man med son med ADHD och två andra unika kiddos kan resan bli hur som helst 😉

Men drömma får man ju i allafall…

Här kommer dagens buskap från Crystal angels oracle cards – Doreen Virtue

Aquamarine– Ditt syfte, precis som för alla, är att älska och ge kärlek. På vilket sätt din kärlek kommer till uttryck är beroende av vad du älskar att göra och brinner för i ditt liv. Om du lyssnar inåt, så kommer din magkänsla guida dig i rätt väg. Du kommer veta vad du älskar och vilka uttryck du ska välja. Kanske behöver du ta följe med andra som kan  komplettera dig på din resa.

 

Gold -Du är orolig över en situation, men du kan förvänta dig ett mirakel angående detta. Du behöver lyssna inåt/uppåt för att följa de råd du får. Skapa tystnad kring dig och kanske använd dig av meditation som ett verktyg. Det finns fler än du som ber om den riktningen i situationen. Släpp kontrollbehovet och lita på att du kommer få hjälp i denna situationen. Du är inte ensam.

 

Vi hörs alla när jag landat på andra sidan världen och placerat mina tår i sanden på Miami beach.

/Anna

Dela.

Om skribenten

Jag, en duracellenergetisk person med livets alla bollar i luften samtidigt som gärna vill kommunicera med andra, både här och där.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Leischa den

    Stort tack för budskapen?? Ha en underbar resa!

    • thetransparentyogalife den

      Tack!!

  2. Anna den

    Tack! Hoppas på en härlig resa??

    • thetransparentyogalife den

      Tack!!

Lämna en tanke