Mycket intryck och att inte hitta sin bil

0

Här i Miami njuter jag av den goa värmen på strax under 30.
Lille sonen har ännu ej satt sin fot utanför lägenheten om inte balkongen räknas. Att åka till ett nytt land med grav ADHD är utmanande. Jag funderar mer och mer om han även har autism. När vi gjorde utredningen för ca två år sedan så låg det i vågskålen. Men med tanke på alla tvång han ändå har/har utvecklat så kanske det ändå är så. Ljud/ljus/mat/ bakterier typ är alla tuffa bitar för honom. Sista gången han åker iväg på resa säger han.  Lite svårt ändå att njuta helt av resan med hans känsla i bakgrunden. Men man får ta en stund i taget och andas emellan.

Mellanbarnet har också med åren utvecklat sin mer asbergerådra enligt mig. Hon föredrar också att vara inne, vill helst inte vara i stora sammanhang för länge eller vara på stranden etc

Den största guldklimpen är förvisso social, men där är det all social ångest som följer med könsdysforin som gör sig påmind i olika sammanhang.

Det är en utmaning att finna på aktiviteter som kan passa, om inte alla iallafall kanske 2 i familjen.

igår var jag och största i alla fall på shoppingtur. Mitt första mission var att se om jag kunde få joina ett yogapass på ett gym, men det gick inte då de bara tog emot medlemmar. Så då fick jag knalla runt i yogakläder hela dagen utan att ha tränat  helt enkelt. ( fyndade dock en vikbar yogamatta)

Vi var en kortis på det shoppingcentrat där gymmet låg och sedan åkte vi till Target. Där handlade vi några timmar, och hade superskraj. Sedan bestämde vi oss för att åka till Sawgrass outlet. Det var oändligt stort och mycket märkeskläder. Vi hittade knappt alls i det stora, men  shoppade glatt. Sedan skulle vi hitta tillbaka till bilen….

ni förstår hur lätt det var va?

typ 1 timma senare letandes i 30 graders värme efter den attans hyrbilen dök den upp. Hungriga, svettiga, toanödiga och med en familj som textade och undrade när vi skulle komma hem hoppade vi in i bilen. Stolt var jag ändå att jag lyckades köra lugnt och fint i trafiken och hitta rätt 🙂

På kvällen prövade vi att äta på The red lobster, och jag kan säga att jag inte gick därifrån hungrig. Surf and turf ( kött och hummer) samt key lime pie!

what a day!

idag funderar vi på att åka till Everglades och åka båt bland alligatorer. Men vi måste alltid organisera så någon är hemma med minste, som vägrar. Men det återkommer jag till hur det blev i nästa inlägg.

Jag ska delge er ett kort från energikällans kort som fick åka med i resväskan. ( kan ej ladda upp foton härifrån)

Hitta era naturliga energikällor och tanka. Vistas där för ditt eget välbefinnande. För vissa är det naturen, andra träning. Nu i okt/nov är det viktigt att finna sin kraft!

 

Dela.

Om skribenten

Jag, en duracellenergetisk person med livets alla bollar i luften samtidigt som gärna vill kommunicera med andra, både här och där.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke