Utveckling och vägledning

0

Hej!

Det känns ibland som det händer så mycket i mig så jag nästan tar en liten svävtur, lyfter en dimension, levlar upp, avancerar. Inte alls i status, pengar eller saker. Men i det som är viktigt. Förståelse, klarsyn, sammanhang och syfte. Livet är spännande!

Jag njuter av att använda verktyget yoga för att lära känna min kropp, meditation för att lära känna mitt mentala jag, kort och intuitiva budskap för att förstå lite mer. Jag har hela tiden känslan av att om jag ger mer så får jag också mer. Ge ut kärlek och få mer kärlek tillbaka, dela energi till andra och upplev hur din energi får en boost, ge förståelse till andra och upplev dej mer förstådd.

Reiki är ett nytt verktyg för mig för att styra energier och flöde i kroppen. Allt hänger liksom ihop också… Nästa år kommer jag att själv kommit längre i min kunskap och kunna erbjuda reikihealing. I januari kommer ett gemensamt event i Borås med Yinyoga och reiki som ni gärna får delta i !

Nästa år kommer ni att hitta mig yogandes både på Stc och på Eminent hälsostudio. Jag har också fått förfrågning om vägledning, från början endast vänner men nu också utanför kretsen.

Hoppas ni alla har motivation och energi nu sluttampen innan jul. Jag läste nåt idag ” jag ska börja sluta nu”. Vad ska du börja sluta?

sluta curla? Sluta säga ja? Sluta säga nej? Sluta kritisera dig själv? Sluta prioritera bort dina behov? Sluta tro på det bästa?

Fullmåne strax och dagens vägledning säger till mig att det är viktigt för många att skriva ned sina intentioner för framtiden. Kan vara för 2020 eller egentligen när som helst. Varför inte starta idag? Och formulera dem i positiva ordalag! Inte tex : Jag ska gå ned i vikt. Tänk istället: vad är det som betyder nåt? Vad är det du vill med ditt liv? Vad kommer tex vikten leda till?

Då skulle det tex kunna formuleras så här: Jag ska respektera min kropp och ta hand om den.
Hur? Individuellt, men kanske ha ett mål som är genomförbart. Gymmet 1 gång i veckan till en start. Kommer du inte iväg; var snäll mot dej själv och fråga vad som hindrar och hur du kan hjälpa dej själv att göra det du kommit överens med dej själv om.

Dagens meddelande handlar om att våga tänk , våga dröm och våga uttrycka vad du vill, önskar och hoppas på! Du ska se att någonting kommer att ske!

Nyfiken på vägledningar via tex tarot eller reiki kontakta mej ?

kram på er ❤️

Dela.

Om skribenten

Jag, en duracellenergetisk person med livets alla bollar i luften samtidigt som gärna vill kommunicera med andra, både här och där.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke