Uppförsbacken fortsätter?

1

Hej!

Ja ibland tror jag nog att ens egen negativitet attraherar mer negativa händelser. Man ska snabbt bort från de tankarna och mot de positiva. Första dagen här tappade jag bort min plånbok…. igår när jag låg på stranden kom 3 barn på en fin ide att mata måsarna precis bredvid min filt. Kunde de inte gjort det vid föräldrarnas??? Föräldrarna sa inget och till slut försvann mitt tålmodiga jag och jag tjoade till dem att sluta! Blää med massa fåglar i huvudet när man hittat en skön stund för sig själv ?

sedan kom jag på att byta plats, men barnen verkade följa efter…. Då körde jag med tankefokus. Jag fokuserade på att få barnen att flytta sig och göra en annan aktivitet. Jag såg det i mitt inre. Föreställde mig aom en levande bild. Och när jag öppnade ögonen var det precis så det var!

Till nästa sak….

Nu funkar inte telefonen eftersom jag glömde lösenkoden och litade på face -id. Så nu blir det att besöka Applestore för lite support. Tröttsamt , hade ju hellre legat på stranden… men men det är väl några planeter som drar lite baklänges och sedan mitt lite kinkiga humör på det.

Det är bara att träna sin acceptans, lösningsförmåga och bli starkare i positivt tänkande.

igår åkte tonåringen iväg vid 15.00 till kompisen som vi träffade på stället i förrgår. Lillkillen ville inte med. Så med is i magen satte jag 13 åringen i en uber mot Miami beach nånstans och de hade skoj hela kvällen och hon var tillbaka kl 22. De hade ritat, vart på Subway, kollat film och gjort en låt. Fantastiskt att man kan klicka med människor från  hela världen.
När jag sa till mamman att lille sonen har ADHD och tycker det sociala är tufft, svarade hon bara- Jag vet hur det är – min son har ADD. Så skönt att få förståelse!

Ett litet problem var ju dock att luren låste sig och jag bara hade mammans nr i den och uber appen. Men jag lyckades fixa det i den andra luren som tur var. Fick lite panik först.

Jag och sonen hade egentid och spelade spel och kollade youtube och jag praktiserade mitt nya yogapass och läste på lite mer yogateori.

Namaste

/Anna

 

Dela.

Om skribenten

Jag, en duracellenergetisk person med livets alla bollar i luften samtidigt som gärna vill kommunicera med andra, både här och där.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Karin den

    Du är fantastisk! Glöm inte det i allt!
    Love ?

Lämna en tanke